Fakta om Ann

FAKTA OM ANN

Ann Mariager er journalist og forfatter med et bredt virke, også som inspirator for skribenter og kommunikationsfolk, der trænger til et sprogligt løft.

Hun har været med til at kåre "vuvuzela" som Årets Ord det år, VM i fodbold fandt sted i Sydafrika. Ordet lå i skarp konkurrence med "udkantsdanmark". Du kan møde hende som sprognørd hos Adrian Hughes i P1's "Klog på sprog" 10. august 2018 kl. 11. https://www.dr.dk/radio/p1/klog-pa-sprog/klog-pa-sprog-70. Emnet er den engelsk-amerikanske indflydelse på det danske sprog, på godt og ondt. Be there or be square!

Ann er en yndet foredragsholder over hele landet, http://foredragslisten.dk/soegning?what=Ann+Mariager&ex;=0&price;=&catid;=®ion;=, hvor hun taler om de emner, hendes bøger tager afsæt i - at bo alene og have et godt liv, at være kvinde og humorist, og om Inga Arvad, John F. Kennedys danske kærlighed.
Ann Mariager er forfatter til den populære og anmelderroste komedie ”Modne damer i morgenkåbe – når den værste ungdom er overstået”. Forestillingen havde premiere på Albertslund Musikhus 8. februar 2020. Derefter drog den på Danmarksturné, som dog blev afbrudt i marts. De modne damer har taget fat igen i efteråret, bl.a. med forestillinger i Albertslund og flere steder i Jylland.
www.landsteatret.dk/modne-damer-i-morgenkaabe

Ann har oversat en stribe bøger og teatermanuskripter, bl.a. musicalen Mamma Mia! (i samarbejde med Anne Linnet). Forestillingen har sidst været opført i Tivolis Koncertsal med Anette Heick i hovedrollen som Donna, premiere 20. januar 2020. En landsdækkende turné måtte aflyses på grund af coronaen.
mamma-mia.dk

Liv i Sproget

v/ Ann Mariager
Islands Brygge 26
2300 København S
Cvr.

Tlf. 30539101
E-mail: kursus@livisproget.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk